Werkwijze

Mensen laten stoppen met roken is echt mijn specialisme en daar hanteer ik een vaste werkwijze voor.

Wanneer je mij boekt stuur ik je eerst een mail met wat vragen die ik beantwoord nodig heb omdat ik deze informatie gebruik in de sessie.

De werkwijze bestaat uit een sessie van plus-minus 2,5 uur.

In het eerste uur leg ik je precies uit wat roken is, is hoe nicotine werkt, wat het met je doet, hoe het komt dat je blijft roken, wat voor zaken er op de achtergrond spelen, welke valkuilen je moet vermijden enz enz.

De informatie die je krijgt hierbij zal je het inzicht en ook de motivatie en het vertrouwen geven om ook daadwerkelijk het gedrag ‘roken’ te laten voor wat het is en weer een blijvende niet-roker te worden.

In het tweede uur ga je in hypnose waarbij ik je in een trance begeleid en we je onbewustzijn leren weer een niet-roker te zijn.

Na deze sessie ben je in principe weer een blijvende niet-roker waarna je nog op een aantal kleine dingetjes moet letten maar waar je ook heel gemotiveerd voor zult zijn.

Mocht je later heel misschien toch toch nog in de verleiding komen om te roken, dan spreken we gratis voor een tweede keer af en dan gaan we kijken hoe we je op een alternatieve manier kunnen helpen om het gedrag ‘roken’ te laten voor wat het is.

Voor iets anders dan stoppen met roken kun je ook bij mij terecht voor een gratis intake en dan gaan we kijken wat we er aan kunnen doen en dat voeren we dan ook, eventueel in meerdere keren, uit.