Stoppen met roken in 2 uur tijd?

Veel mensen geloven niet dat het mogelijk is om in zo’n korte tijd te stoppen met roken maar 85% van de mensen is na één sessie met mij een blijvende niet-roker geworden.

Dat mensen niet geloven dat het mogelijk is heeft met verschillende factoren te maken.

In de eerste plaats heb je het vaak jarenlange ingesleten patroon van roken wat zo’n ingesleten patroon is geworden dat mensen niet eens meer door hebben hoe vreemd het gedrag ‘roken’ eigenlijk wel niet is en in de tweede plaats omdat nicotine je brein letterlijk voor de gek houd en je o.a hier door vast blijft houden aan het gedrag, de handeling ‘roken’.

Roken is gedrag.

Hier gebruik ik opzettelijk het woord gedrag omdat roken voor het allergrootste gedeelte uit een aangeleerd onbewust gedrag bestaat en maar voor een heel klein gedeelte uit de verslaving aan nicotine waarbij de (lichte) nicotine verslaving 10 procent aandeel heeft en de ingesleten gewoonte uit 90% procent aandeel bestaat (als het niet meer is).

De combinatie van de manier waarop nicotine je brein voor de gek houd en de manier waarop je brein het gedrag ‘roken’ heeft gekoppeld aan voor jou allerlei leuke momenten en daarbij ook nog dat dit een onbewust patroon, een onbewuste gewoonte is geworden, maakt dat het lastig kan lijken het gedrag ‘roken’ te laten voor wat het is.

Je kunt echter, in tegenstelling tot datgene wat veel mensen onterecht geloven, vrij makkelijk de ongezonde gewoonte ‘roken’ doorbreken en vervangen voor een gezonde gewoonte wanneer je precies weet hoe roken werkt, waar je op moet letten, welke valkuilen je dient te vermijden en heel belangrijk: je de spreekwoordelijke ijsberg die onder de oppervlakte ligt, jouw onbewustzijn, op één lijn krijgt met jouw bewuste doelstelling: weer de blijvende niet-roker zijn die je van nature eigenlijk al bent.

Blijvend stoppen met roken in één sessie

In zo’n sessie nemen we alles mee, je leert precies datgene over het gedrag ‘roken’ wat je moet weten om dat patroon te doorbreken en te vervangen en belangrijker nog: we zorgen ervoor dat je onbewustzijn wat nu niet op één lijn staat met je bewuste wil ( en je wilt bewust graag een blijvende niet-roker zijn) op één lijn komt te staan met je onbewustzijn.

85% van de mensen word na deze sessie een blijvende niet-roker!

Ebook

In het korte ebook wat ik heb geschreven ga ik wat dieper in op het gedrag roken in en geef ik 7 tips, die wanneer je ze toepast, je nu al weer een niet-roker kunnen maken.